Gratis prijsopgave: 085 – 30 35 871 of vul het formulier in
Spoed

Laat uw gezonken boot binnen 24 uur hozen en voorkom een milieuboete.

Staat uw boot op het punt om te zinken? Of is uw motorboot volgelopen met water? Het is belangrijk om uw gezonken boot zo snel mogelijk uit het water te halen. Zo voorkomt u een kleine milieuramp en een fikse boete. Wij zijn met spoed binnen 24 uur op locatie om uw schip te hozen en lichten. 

Bel ons landelijk gratis nummer 085 – 30 35 871 voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. We zijn beschikbaar van maandag t/m zaterdag, van 8:00 tot 22:00 uur.

Wanneer een boot hozen met spoed?

Als een boot bijna is gezonken of voor een groot deel onder water ligt, is het belangrijk om zo snel mogelijk een bergingsbedrijf in te schakelen. Onderdelen laten los, de romp wordt aangetast door corrosie en er ontstaan gaten in het vaartuig. Uiteraard zonde van het schip, maar wat nog het allerbelangrijkste is:

Wanneer uw boot is gezonken veroorzaakt u een kleine milieuramp. Motorvloeistoffen en chemicaliën lekken in het water en beschadigen de omgeving. U kunt hier een fikse boete voor krijgen!

Wacht dus niet langer en laat uw gezonken boot met spoed door ons hozen, lichten en indien nodig afvoeren.

Hier kunt u een milieuboete voor krijgen!

Gezonken boot door achterstallig onderhoud

Er zijn diverse redenen waarom een vaartuig kan zinken. Een schip kan bijvoorbeeld vollopen met regenwater, maar ook door achterstallig onderhoud kan een boot onder water komen te staan. Boten hebben jaarlijks onderhoud nodig, ook als u het vaartuig niet zo vaak meer gebruikt. In sommige gevallen wordt het onderhoud vergeten, of kost het te veel tijd of geld. Het is belangrijk om deze verouderde schepen niet in het water te laten liggen, want zonder onderhoud lopen zij het risico om te zinken.

Wanneer een boot door achterstallig onderhoud onder water komt te liggen is het noodzakelijk deze direct uit het water te halen. Zo wordt voorkomen dat het milieu wordt aangetast door vloeistoffen die gaan lekken, zoals motorolie of brandstof in het water. 

Wij zijn binnen 24 uur op locatie: overal in Nederland en België

We zijn gespecialiseerd in het hozen en lichten van gezonken boten. Aangezien u een kleine milieuramp en hoge boete wilt voorkomen, zijn wij met spoed binnen 24 uur op locatie: overal in Nederland en België. Omdat gezonken vaartuigen vaak veel schade hebben opgelopen door het water, nemen/kopen wij uw boot graag van u over. We bieden een eerlijke prijs en daarnaast is het mogelijk om de waarde van de herbruikbare onderdelen van uw schip met de kosten van de afvoering te verrekenen. Dit leidt in sommige gevallen tot het kosteloos hozen, lichten en afvoeren van uw schip. 

Laat uw gezonken zeilboot, sloep of ark met spoed afvoeren. Bel telefoonnumer voor meer informatie of een prijsindicatie.