Gratis prijsopgave: 085 – 30 35 871 of vul het formulier in
Milieuvriendelijk afvoeren

Wij komen uw gezonken boot binnen 24 uur milieuvriendelijk afvoeren.

Is uw gezonken boot zodanig beschadigd dat u er niet meer mee kunt varen? Of was uw schip misschien al rijp voor de sloop? We zijn niet alleen specialist in het hozen en lichten van bootjes, maar ook in het milieuvriendelijk afvoeren van zeilboten, motorboten, sloepen, arken en andere schepen. We voeren uw schip af naar onze sloperij, waar we zo’n 85% van de het vaartuig hergebruiken. Ieder gezonken schip bevat bruikbare onderdelen, maar ook wanneer de spullen niet meer bruikbaar zijn, recyclen we de grondstoffen. Uw boot krijgt dus als het ware een tweede leven!

Wilt u uw boot milieuvriendelijk laten afvoeren? Bel ons gratis telefoonnummer 085 – 30 35 871 voor meer informatie of een prijsindicatie. 24/7 bereikbaar. 

Vaartuigen recyclen: zo gaan wij te werk

Het is belangrijk om een gezonken boot zo snel mogelijk uit het water te halen. Dit noemen we ook wel hozen en lichten. Aangezien gezonken schepen vaak niet meer gebruikt kunnen worden, voeren wij een groot deel van de boten na het hozen en lichten af naar onze bootsloperij. Hier ontdoen we het schip van alle bruikbare onderdelen, zoals de inboardmotor en het interieur. We hergebruiken de onderdelen en maken nieuwe producten van grondstoffen. 

We hergebruiken zo’n 85% van uw gezonken boot.

Wij scheiden alle materialen en werken uiteraard volgens de gewenste normen en richtlijnen. Op onze locatie recyclen wij onder andere hout, metaal, polyester, bouw- en sloopafval en overige afval. Dus of u nu een houten of polyester schip heeft: we zijn van alle markten thuis. 

Kosteloos afvoeren is mogelijk

Ieder vaartuig, oud of jong, bevat herbruikbare onderdelen. Alles wat hergebruikt kan worden, halen we uit het schip. Sommige onderdelen kunnen we na een grote opknapbeurt verkopen, maar ook als er niks meer bruikbaar is, zorgen we ervoor dat we het schip volledig recyclen. 

Het milieuvriendelijk afvoeren is bevorderlijk voor het milieu, maar het scheelt u ook in de kosten. De waarde van de onderdelen en grondstoffen kunnen in sommige gevallen de kosten van de afvoering dekken. Soms betaalt u dus helemaal niets

Boot milieuvriendelijk afvoeren? Schakel ons in

We zorgen ervoor dat we uw gezonken schip op een milieuvriendelijke manier afvoeren. We komen uw boot hozen, lichten en afvoeren in heel Nederland en België. Met spoed kunnen we zelfs binnen enkele uren op locatie zijn. Bovendien is geen enkel vaartuig ons te groot. Wij komen uw sloep of ark ophalen met ons eigen transport. Schepen langer dan 10 meter vervoeren wij met speciaal transport met vergunning.

Wilt u graag dat uw oude vaartuig een tweede leven krijgt? Bel ons gratis telefoonnummer 085 – 30 35 871 en wij komen uw boot zo snel mogelijk afvoeren.