Gezonken boot boven water halen Gezonken boten hozen en lichten, door heel Nederland.
Bel ons landelijk nummer, gratis en vrijblijvend:
085 – 30 35 871

Milieuvriendelijk afvoeren

Wij vinden het erg belangrijk dat bruikbare spullen, onderdelen en apparaten een tweede leven krijgen. U wellicht ook. Ook wanneer de spullen niet meer bruikbaar zijn kunnen de grondstoffen ervan net zoals bij een boot van bijvoorbeeld metaal, plastic, hout, etc, toch nog een tweede leven krijgen.

Op onze locatie recyclen wij onder andere hout, metaal, bouw, sloopafval en overige afval. Polyester wordt veel hergebruikt bij het verwaardigen van meubels en design artikelen.

Van zo’n 85% van wat wij ophalen worden andere producten gemaakt.
Wij scheiden alles en werken naar de gewenste normen en richtlijnen.

Wanneer de aangeleverde boten naar onze vestiging gebracht zijn met onze speciale vrachtwagens en containers wordt deze daarna verder gestript.

Onderdelen

Alles wat er nog hergebruikt kan worden wordt eruit gehaald. Denk hierbij aan de startmotor, motor, accu, stoelen en of banken. Daarna worden alle verschillende materialen gescheiden en kan het verwerkingsproces beginnen.

Vaak zijn onderdelen van boten schaars verkrijgbaar. Soms zijn het onderdelen die al jaren oud zijn en niet meer fabrieksmatig gemaakt worden. Wanneer men bijvoorbeeld een onderdeel nodig heeft zoals een motor of stuurwiel dan is het vaak lastig zoeken in Nederland. Er bestaan weinig onderdelen bedrijven in tegenstelling tot de autobranche.

Heeft u een sloopboot of ander materiaal of afval wat moet worden opgehaald en u wilt graag dat het grootste deel een tweede leven krijgt?
Bel: 085 – 30 35 871. Dagelijks bereikbaar 24 uur 7 dagen per week.

Wij halen bijna alles op en verwerken op de juiste, milieuvriendelijke manier.

× Stel een vraag via Whatsapp