Gratis prijsopgave: 085 – 30 35 871 of vul het formulier in
Tarieven

Wat kost het om een boot boven water te halen?

Een gezonken boot hozen en lichten is een specialistisch klusje. Onze professionals hebben al meer dan 20 jaar ervaring met het boven water halen van boten en weten precies wat zij moeten doen. Aangezien wij efficiënt en snel te werk gaan, zorgen we ervoor dat onze tarieven zo laag mogelijk blijven. Bovendien verrekenen we in sommige gevallen de kosten van het afvoeren met de restwaarde van het vaartuig. Dit resulteert in veel gevallen in gratis afvoeren

Meer weten over de tarieven van een gezonken boot hozen en lichten? Bel ons gratis telefoonnummer 085 – 30 35 871 of vraag een online prijsindicatie aan. We zijn 24/7 bereikbaar.

Tarieven voor gezonken boot hozen en lichten

Een grove prijsindicatie is is €100,- per strekkende meter.

De kosten van het hozen en lichten van een schip hangen af van een aantal verschillende factoren:

  • Locatie van uw boot
  • Ligging: makkelijk of moeilijk bereikbaar
  • Ligt uw vaartuig volledig of half onder water?
  • Kunnen we bij het schip met onze kraan en trailer?
  • Materiaal van het schip
  • Lengte

Als uw boot is gezonken, is het belangrijk om ons zo snel mogelijk in te schakelen. Zo voorkomt u niet alleen een fikse boete van de gemeente, maar is het ook eenvoudiger van ons om het vaartuig uit het water te krijgen. 

Tarieven gezonken boot boven water halen

Krijg ik geld voor mijn gezonken schip?

Het is mogelijk om uw gezonken schip door ons te laten hozen en lichten. Maar in veel gevallen is de boot zodanig beschadigd dat deze rijp is voor de sloop. In dat geval kunnen wij uw sloep, speedboot of ark afvoeren naar onze bootsloperij. Hier krijgt u in principe geen geld voor. Is uw gezonken boot nog in goede staat en bevat deze veel herbruikbare onderdelen? Dan kunnen wij het vaartuig eventueel van u kopen. Het is daarnaast ook mogelijk om de kosten van het afvoeren te verrekenen met de restwaarde van het vaartuig. 

Neem contact op of vraag een prijsindicatie aan

Aangezien de tarieven van een gezonken boot hozen en lichten sterk afhankelijk zijn van diverse factoren, adviseren we om een gratis prijsopgave aan te vragen. Probeer uw situatie zo goed mogelijk te beschrijven en stuur eventueel foto’s van uw sloep, zeilboot of cruiser mee. Binnen 24 uur ontvangt u een duidelijke prijsindicatie. Neem ook gerust contact op voor meer informatie over onze diensten. 

Een gezonken boot afvoeren? Bel ons gratis telefoonnummer 085 – 30 35 871 voor meer informatie over de tarieven.