Gratis prijsopgave: 085 – 30 35 871 of vul het formulier in
Inkoop

Ontvang binnen 24 uur een bod op uw gezonken boot.

Heeft u een oude motorboot, speedboot of sloep liggen, maar wilt u hier graag vanaf? Naast het hozen en lichten van gezonken boten, kopen wij ook regelmatig schepen in. Van grote jachten tot kleine zeilboten: alles is welkom. Ook gebruikte boten met schade, achterstallig onderhoud of motordefect nemen we tegen een eerlijke prijs graag van u over. De waarde van uw vaartuig wordt op locatie beoordeelt door een van onze professionals. Vervolgens ontvangt u direct contant geld. Inkoop van gezonken boten zonder gedoe!

Uw boot verkopen? Bel ons gratis telefoonnummer 085 – 30 35 871 en u ontvangt binnen 24 uur een serieus bod. 

Geen doorlopende kosten meer

Wordt uw boot niet meer gebruikt? Ligt deze al een tijdje stil in de jachthaven? Zonde, maar de kosten lopen gewoon door. Verzekeringen, onderhoud en ligplaatskosten: de kosten kunnen hoog oplopen. In sommige gevallen betaalt u zelfs ook nog contributie. Bovendien versnelt het verouderingsproces van een schip wanneer deze een lange tijd niet gebruikt wordt en vergt het dus meer onderhoud. Soms is het het geld gewoon niet meer waard. Verkoop uw boot aan ons en bespaar uzelf een hoop kosten!

Waarom niet verkopen op Marktplaats?

Een oude zeilboot, sloep of speedboot verkopen is tegenwoordig zo makkelijk nog niet. Het kost niet alleen veel tijd, maar ook veel moeite. Bieders die niet meer reageren, kopers die op het laatste moment afhaken of mensen die niet de vraagprijs willen betalen. Bent u ook zo klaar met dit gedoe? Bij ons ontvangt u direct een eerlijke prijs voor uw oude vaartuig. 

Snel, betrouwbaar en eerlijke prijzen

Aangezien wij samenwerken met diverse transportbedrijven kunnen we overal in Nederland en België snel op locatie zijn. Bij spoed (bijvoorbeeld bij inkoop gezonken boten) staan we zelfs binnen enkele uren op de stoep. We beschikken over onze eigen trailers waarmee we alle soorten boten ophalen; ook schepen met een lengte van meer dan 10 meter. 

Onze ervaren medewerkers kunnen een goede inschatting maken van de waarde van uw boot. U krijgt dus altijd een eerlijke prijs voor uw sloep, speedboot of ander vaartuig. 

Wij zijn onder andere op zoek naar deze boten voor de inkoop:

 • Kruisers vanaf 8 meter.
 • Vis/consoleboten.
 • Speed/toerboten.
 • Rib/rubberboten vanaf 4 meter.
 • Sloepen (staal, hout of polyester).

Inkoop gezonken boten: zo werkt het

 • We doen een gratis en vrijblijvend aanbod.
 • Directe betaling via bank of contant.
 • Uw boot wordt door ons gelicht, gehoosd en boven water gehaald.
 • We hebben een eigen ophaaldienst voor het transporteren van uw schip.
 • U ontvangt een vrijwaringsverklaring van ons en het schip wordt direct door ons verzekerd, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. 
 • Er kunnen geen giftige stoffen meer lekken in het water; u voorkomt dus een hoge milieuboete!
 • Geen verzekerings- en onderhoudskosten meer.

Op zoek naar meer informatie? Kijk ook op onze speciale site voor inkoop boten: www.bootinkoop.net.