Gratis prijsopgave: 085 – 30 35 871 of vul het formulier in
Boot onder water

Boot onder water? We halen uw schip binnen 24 uur uit het water.

Staat uw motorboot vol met regenwater? Of is uw zeilboot zo oud en versleten dat deze op het punt van zinken staat? Een boot onder water is de nachtmerrie van iedere booteigenaar, maar het kan ook u gebeuren. Vooral verouderde boten lopen het risico om te zinken. Om een milieuramp te voorkomen (waar u een fikse boete voor kunt krijgen) schakelt u zo snel mogelijk een professioneel bergingsbedrijf in. Maar ook wanneer uw schip in een haven of langs een drukke vaarroute ligt, is het van belang om uw sloep, motor- of zeilboot binnen 24 uur boven water te halen. Wij kunnen u hierbij snel te hulp schieten.

Op zoek naar meer informatie? Bel ons: 085 – 30 35 871, of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Hozen, lichten en bergen

Als een boot lange tijd onder water ligt, begint het schip langzaam af te brokkelen. Stukken van de romp laten los, er ontstaan gaten en er kan zelfs motorolie in het water gaan lekken. Een gezonken boot creëert een kleine milieuramp in het water. Wist u dat u hier een fikse boete voor kunt krijgen? Voorkom dit en laat ons uw vaartuig hozen, lichten en bergen. 

Hozen

Allereerst wordt het water uit het schip gehaald met een speciale pomp. Hiermee is uw vaartuig binnen enkele minuten watervrij. 

Lichten

Nadat uw schip is leeggepompt, takelen we deze uit het water met onze speciale kraan. 

Bergen

Indien uw vaartuig zodanig beschadigd is, kunnen wij deze eventueel meenemen naar onze slooplocatie in Rijswijk. Het is echter ook mogelijk om de boot naar een locatie naar keuze te laten brengen door onze speciale ophaaldienst. 

Inkoop van uw gezonken boot

Wilt u graag van uw oude boot af? Of is het gezonken schip te beschadigd om nog te gebruiken? Wij nemen uw zeil-, motorboot of sloep graag van u over tegen een eerlijke prijs. Zo raakt u op een makkelijke manier van uw oude boot af en zorgen wij ervoor dat bruikbare onderdelen een nieuwe bestemming krijgen. Wij kopen dagelijks boten in. U ontvangt bij inkoop een inkoopfactuur, plus direct contant geld bij overdracht met een vrijwaringsbewijs voor uw administratie. Het is tevens mogelijk om de restwaarde van uw schip te verreken met de kosten van het hozen en lichten. In sommige gevallen kost de afvoering dus helemaal niets. 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

U schakelt ons in voor diverse klussen: van het lichten van een gezonken schip tot het transporteren en slopen van boten.

Boot onder water vandaan halen: wat kost het?

Een boot onder water vandaan halen is een specialistische klus. U kunt dit dus het beste overlaten aan professionals. Maar wat kost het hozen en lichten van een gezonken vaartuig? De prijs bepalen we aan de hand van diverse factoren:

  • De staat van het vaartuig
  • Het materiaal (belangrijk voor het gewicht)
  • Ligging (makkelijk of moeilijk bereikbaar)
  • Lengte
  • Type boot

Voor een duidelijke prijsindicatie raden we aan om een offerte aan te vragen. Binnen 24 uur ontvangt u een prijsopgave. Of bel 085-3035871. 

Boot onder water en direct hulp nodig? Wij komen in heel Nederland én België

Aangezien wij in heel Nederland en België werken, kunnen we snel op locatie zijn. We beschikken over vestigingen in Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Dordrecht, Eindhoven en Den Bosch. Wij kunnen u daarom snel hulp bieden, waar uw gezonken boot ook ligt. Doordat wij altijd in de buurt zijn rekenen wij geen voorrijkosten. Het tarief voor hozen en lichten van uw gezonken boot is voor heel Nederland hetzelfde.

Bent u benieuwd naar de kosten? Bel ons: 085 – 30 35 871, of vraag een vrijblijvende offerte aan.