Gezonken boot boven water halen Gezonken boten hozen en lichten, door heel Nederland.
Bel ons landelijk nummer, gratis en vrijblijvend:
085 – 30 35 871

Boot onder water en of deels gezonken boven water halen, lichten en hozen.

Boot onder water! Help wat nu? Bel 06 – 38 31 80 14.

U heeft een oude motorboot of zeilboot onder water wat u weg wilt hebben? Uw motorboot of zeilboot ligt onder water en begint een milieuramp te worden? Of uw motorboot / zeilboot onder water is zo oud en versleten dat het door ouderdom is gezonken? Wij komen uw gezonken schip boven water halen en leeg pompen. Wanneer uw boot in een haven ligt of ergens langs een drukke vaarroute is het van grootste belang dat uw sloep,motor of zeilboot direct boven water wordt gehaald. Wij kunnen u hierbij snel te hulp schieten.

Inkoop van uw gezonken boot.

Wij kunnen uw boot lichten en hozen. Na het lichten en hozen zouden wij als u dit wilt een bod doen op uw boot. Zo bent u van uw probleem af en zorgen wij dat uw boot een nieuwe bestemming krijgt. Wij kopen dagelijks boten in. Ook gezonken scheepjes. U ontvangt bij inkoop een inkoopfactuur. Plus direct contant geld bij overdracht met vrijwaringsbewijs voor uw administratie.

Is uw Boot gezonken en onder water? Wie zijn wij:

Wij van Bootinkoop en Bootsloperij zijn een bedrijf dat zich dagelijks bezig houd met boten op en in het water. Of een boot gezonken is of oud en in zeer slechte staat, wij zien er altijd iets moois in. Schip of pleziervaart onder water is natuurlijk hard werken en betekend met veel doorzetting soms op lastige plekken opereren. Dat maakt ons werk ook zo leuk. Wij komen overal en maken uiteindelijke de klanten weer blij met een boot boven water!

Wat doet “Boot onder water” voor u:

Boot onder water en direct hulp nodig? Wij zitten  door het hele land en zelfs België.

"<yoastmark

Doordat wij een landelijke dekking bieden en snel kunnen schakelen zijn wij het aangewezen bergingsbedrijf. Ons bedrijf is gevestigd in Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Dordrecht, Eindhoven, Den Bosch, enz. Wij kunnen u daarom snel hulp bieden. Doordat wij altijd in de buurt zijn rekenen wij geen voorrijkosten. Het tarief voor hozen en lichten van uw gezonken boot voor het hele land het zelfde. Bent u benieuwd naar de prijs bel ons: 06 – 38 31 80 14. Gemiddeld kost een boot lichten en hozen tussen 300,00 a 500,00 EUR incl btw.  Wij komen vaak binnen 24 uur.

 

 

 

 

 

× Stel een vraag via Whatsapp