Gezonken boot boven water halen Gezonken boten hozen en lichten, door heel Nederland.
Bel ons landelijk nummer, gratis en vrijblijvend:
085 – 30 35 871

Ophaaldienst

Sloopboot op trailer Amsterdam

Moet uw boot verplaatst worden? Wilt u een uw boot laten afvoeren omdat niemand er meer mee vaart of omdat niemand er naar omkijkt? Bel ons en wij komen uw boot graag transporteren of afvoeren tegen een scherpe prijs. Wanneer u vandaag nog belt voor een afspraak kunnen wij binnen een paar dagen uw boot ophalen. Bel 085 – 30 35 871.

Boot transport

Heeft u een boot gekocht of verkocht en moet deze naar een jachthaven gebracht worden? Of misschien moet de boot een plaats voor reparatie gebracht worden? Neem dan contact met ons op want met onze boottrailer kunnen wij vrijwel alle boten vervoeren. Ook boten met een lengte van meer dan 10 meter zijn voor ons geen probleem. Deze worden vervoerd met onze bijzondere transporttrailer en onder begeleiding.

Boot laten afvoeren

  • Niemand vaart meer met uw boot en de boot wordt niet meer onderhouden?
  • U probeert uw boot te verkopen maar niemand wil hem kopen?

De kosten van de boot lopen gewoon door: verzekeringen, ligplaatskosten, onderhoud, etc. Soms ook nog contributie of staanplaatsgeld.
Weggegooid geld wanneer er niemand meer met de boot kan of wil varen!

Laat ons in dat geval uw boot, sloep, ark of jacht afvoeren. Dit doen wij door heel Nederland. Na het afvoeren ontvangt u van ons een verklaring voor het afstand nemen van uw boot. Dit is nodig voor het opzeggen van uw verzekering, vergunning, etc.

Wij zullen vervolgens zorgen dat de boot gesloopt zal worden. Hierbij wordt een groot deel van de boot gerecycled. Lees hier meer daarover.

Neem contact op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Dit kan via ons landelijke telefoonnummer: 085 – 30 35 871 (gratis en zonder wachttijden). Ook via e-mail en WhatsApp zijn wij bereikbaar.
Of vraag direct een offerte aan.

Wij zorgen dat u altijd een passende oplossing krijgt aangeboden!

Milieudelict

Let op: u kunt een boete krijgen (milieudelict) wanneer u uw boot laat verwaarlozen. Dit vanwege motorvloeistoffen en chemicaliën uit de accu die in het water kunnen komen.

Hier kunt u een flinke boete voor krijgen!

× Stel een vraag via Whatsapp