Gratis prijsopgave: 085 – 30 35 871 of vul het formulier in
Ophaaldienst

Laat uw oude of gezonken boot snel ophalen door onze ophaaldienst.

Wij zijn gespecialiseerd in het hozen en lichten van gezonken boten, maar beschikken ook over onze eigen ophaaldienst. Wilt u uw schip verplaatsen van A naar B? Of heeft u eigenlijk geen tijd en geld meer voor het onderhouden van uw oude vaartuig? Wij komen uw sloep, zeil- of motorboot graag transporteren of afvoeren tegen een scherpe prijs. Bij spoed zijn we binnen enkele uren op locatie.

  • Veilig transport van A naar B
  • Actief in Nederland en België
  • Binnen 24 uur op locatie

Bel ons landelijk gratis telefoonnummer 085 – 30 35 871 voor meer informatie over onze ophaaldienst.

Onze ophaaldienst brengt uw schip van A naar B

Heeft u een nieuwe boot gekocht? En moet deze naar een jachthaven worden gebracht, maar heeft u zelf geen geschikt vervoer? Geen zorgen, onze ophaaldienst brengt uw sloep, zeil-, motorboot of ark veilig van A naar B. Met onze boottrailer kunnen wij vrijwel alle soorten boten vervoeren. Ook schepen met een lengte van meer dan 10 meter zijn voor ons geen probleem. Deze vervoeren we met onze speciale transporttrailer onder begeleiding. Dus of u nu een kleine of grote boot heeft: onze ophaaldienst brengt het schip graag naar de juiste locatie.

Boot laten afvoeren

Is uw boot oud en versleten? Of heeft u geen tijd meer voor het onderhoud? Misschien heeft u zelfs al wel een nieuw exemplaar aangeschaft, maar komt u maar niet van uw oude schip af. Tegenwoordig worden er steeds meer oude bootjes niet meer gebruikt. Terwijl de kosten gewoon doorlopen: verzekeringen, ligplaatskosten en soms ook nog contributie of staanplaatsgeld. Zonde van het geld! 

Laat uw oude boot, sloep, ark of jacht door ons afvoeren, zodat u geen doorlopende kosten meer heeft. Omdat wij samenwerken met verschillende transportbedrijven in Nederland en België kunnen we uw oude boot afvoeren in heel Nederland en België. We nemen uw vaartuig mee naar onze slooplocatie waar we een groot deel van het schip recyclen

Wist u dat we zo’n 85% van uw oude boot hergebruiken.

Ophaaldienst: ook voor gezonken boten

Ligt uw schip al een tijdje stil? Door achterstallig onderhoud ontstaan er gaten in de romp van de boot. Hierdoor loopt er gemakkelijk water in het schip en kan deze uiteindelijk gaan zinken. Als uw vaartuig is gezonken of op het punt van zinken staat, is het belangrijk om een professioneel bedrijf in te schakelen. Uw boot kan niet alleen erg beschadigen, maar ook kan er motorolie in het water gaan lekken. Hier kunt u bovendien een fikse boete voor krijgen. Schakel dus zo snel mogelijk onze ophaaldienst in. Wij halen uw boot uit het water en nemen deze (indien gewenst) mee naar onze sloperij.

Hier kunt u een boete voor krijgen!

Veilig, voordelig en snel

Naast onze efficiënte ophaaldienst, bieden wij een milieuvriendelijke afvoering van uw oude vaartuig. Wij helpen u graag van uw oude schip af, zodat u geen verzekerings- of ligplaatskosten meer hoeft te betalen. We bieden een eerlijke prijs voor het afvoeren en slopen, en in sommige gevallen is kosteloos afvoeren zelfs mogelijk. Neem gerust contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken. 

Boot transporteren of laten afvoeren? Bel ons op 085 – 30 35 871 voor meer informatie of vraag een prijsindicatie aan.