Gezonken boot boven water halen Gezonken boten hozen en lichten, door heel Nederland.
Bel ons landelijk nummer, gratis en vrijblijvend:
085 – 30 35 871

Uw boot meteen afvoeren naar de sloperij?

Regelmatig blijken boten die (te) lang onder water hebben gelegen, rijp voor de sloop. Geen probleem; naast uw gezonken boot weer boven water halen, kunnen wij uw boot ook meteen afvoeren naar onze bootsloperij.

Een boot afvoeren voor de sloop is een specialistisch proces omdat boten vrijwel altijd uit verschillende materialen bestaan en er gevaarlijke afvalstoffen vrij kunnen komen, zoals asbest en oliehoudend afval. Deze stoffen zijn gevaarlijk voor mens, dier en natuur. Ga daarom niet zelf aan de slag maar huur ons in: wij zijn specialisten met veel ervaring.

Het verwijderen en afvoeren van een oude boot in die half onder water staat is een lastige klus. Wij hebben hier speciaal materiaal voor en binnen 15 minuten kunnen wij zulke boten uit het water takelen. Ook boten met een lengte van meer dan 10 meter zijn voor ons geen probleem. Deze worden vervoerd met onze bijzondere transporttrailer en onder begeleiding inclusief vergunning.

Milieuvriendelijk slopen

De uiteindelijke sloop gebeurt op een milieuvriendelijke en duurzame manier. Wij proberen zoveel mogelijk grondstoffen en onderdelen van de boot te recyclen. Grondstoffen zijn schaars en kosten veel energie om deze in te winnen. Wij vinden daarom dat alle grondstoffen van boten zo goed mogelijk moeten worden opgevangen en ingewonnen voor nieuwe doeleinden.

De verschillende grondstoffen die wij dagelijks scheiden en vermalen tot nieuw behandelbaar product zijn: hout, polyester, metalen, kunststof en glas.

Zie voor meer informatie ook de website van onze bootsloperij: bootsloperij.net.

 

× Stel een vraag via Whatsapp