Gratis prijsopgave: 085 – 30 35 871 of vul het formulier in
Bootsloperij

Uw boot laten afvoeren naar onze bootsloperij?

Heeft uw gezonken boot een lange tijd onder water gelegen? In veel gevallen is het schip dan zodanig beschadigd dat er niet meer mee gevaren kan worden. Of is uw vaartuig oud en versleten en wilt u voorkomen dat deze binnenkort gaat zinken? Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het lichten en hozen van gezonken boten, maar ook nemen we uw schip graag mee naar onze bootsloperij. In heel Nederland en België zijn we binnen enkele dagen op locatie om uw vaartuig op een milieuvriendelijke manier af te voeren.

Is uw boot gezonken? Bel ons gratis telefoonnummer 085 – 30 35 871 voor meer informatie over hozen en lichten. 

We nemen uw gezonken boot mee naar onze bootsloperij

Als een boot een lange tijd onder water ligt, is dit uiteraard niet bevorderlijk voor de staat van het schip. Onderdelen laten los, er ontstaan gaten in de romp en motorolie begint te lekken. Helemaal niet gek dus dat boten die te lang onder water hebben gelegen vaak niet meer bruikbaar zijn. Wij komen uw sloep, ark, zeilboot of ander vaartuig voor u hozen en lichten, maar kunnen het schip ook meteen afvoeren naar onze bootsloperij.

Het afvoeren van een schip is een specialistische klus. Schepen bestaan vrijwel altijd uit verschillende materialen en bij het slopen kunnen er gevaarlijke stoffen vrijkomen, zoals asbest. Ga daarom niet zelf aan de slag, maar laat het klusje aan onze specialisten over. Wij beschikken over specialistisch materiaal waarmee we uw sloep of zeilboot binnen 15 min uit het water takelen. Vervolgens vervoeren we deze met onze transporttrailer naar de slooplocatie. 

Milieuvriendelijk slopen: onze specialiteit

Als we uw oude boot afvoeren naar onze bootsloperij zorgen wij ervoor dat alle onderdelen op een milieuvriendelijke manier worden gerecycled. Ieder vaartuig bevat herbruikbare onderdelen, ook uw gezonken boot. Wij proberen zoveel mogelijk grondstoffen en onderdelen van de boot te recyclen. 

Wist u dat we ongeveer 85% van uw gezonken boot hergebruiken? 

Alles wat hergebruikt kan worden, halen we uit het schip (motor, accu, stoelen etc.). Daarna scheiden we de verschillende materialen. De verschillende grondstoffen die wij dagelijks scheiden en vermalen tot nieuw behandelbaar product zijn: hout, polyester, metalen, kunststof en glas.

Bootsloperij: snel, netjes en voordelig

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het hozen en lichten van gezonken schepen, maar ook in het afvoeren van oude vaartuigen. Uw schip wordt netjes opgeruimd, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Bovendien verrekenen we de waarde van de herbruikbare onderdelen en grondstoffen vaak met de kosten van het afvoeren en slopen. Soms leidt dit zelfs tot kosteloos afvoeren.

Heeft u met spoed hulp nodig? Misschien omdat uw schip half onder water staat? In dat geval komen we binnen enkele uren op locatie. 

Boot laten slopen? Neem contact op

Of u uw boot nu alleen wilt laten hozen en lichten, of ook graag wilt laten afvoeren naar onze bootsloperij; neem gerust contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat uw oude vaartuig snel uit het water wordt gehaald. Bel ons op 085 – 30 85 8671 of vraag een gratis prijsindicatie aan.

  • Milieuvriendelijk slopen
  • Snel op locatie
  • Ook voor boten langer dan 10 meter
  • In sommige gevallen is kosteloos afvoeren mogelijk

Is uw schip rijp voor de sloop? Zie voor meer informatie ook de website van onze bootsloperij: bootsloperij.net of bel ons gratis telefoonnummer.