Gratis prijsopgave: 085 – 30 35 871 of vul het formulier in
Hoos je boot Almere

Hoos je boot Almere

Hoos je boot of laat hem lichten en leegpompen door een bedrijf als ons in Almere en omstreken.

Helaas weer een gezonken bootje. Slechts 3 meter lengte kunststof sloepje. Maar de gevolgen waren des te groter. Na regelmatig leegpompen toch het bootje gezonken. Even paar weken niet opgelet en dubbele bodem toch teveel weinig gekregen. Door gewicht van het water in dubbele bodem uiteindelijk 2x zo snel gezonken vanwege tegengewicht regenwater.

Oorzaak van gezonken boot Almere.

Dit bootje gezonken in Almere hebben wij snel moeten lichten en hozen. Door een aanpassing voor de besturing was er een gat gemaakt voor de bekabeling. Dit gat was iets boven de bodem zelf aangebracht. Echter het nadeel wanneer er water in de boot staat en je hebt geen bilgepomp dan moet je er nog sneller bij zijn. Eenmaal het regenwater niveau dat hoogte van dit gaatje bereikt kan de dubbele bodem voelen. En het gewicht aan water in de dubbele bodem dat nu snel vult zal ervoor zorgen dat de boot 2x zo snel zal zinken omdat het gewicht plus de gewicht van dit bootje onderwater wordt gedrukt.

Hoos je boot op tijd.

In Almere zijn er weinig bedrijven die een bootje lichten en of hozen. Zorg daarom dat je er op tijd bij bent om erger te voorkomen. Lukt het niet komen wij graag in actie. Wij kunnen binnen enkele dagen uw boot weer laten drijven. Ook een boot overnemen en inkopen willen wij graag. Wilt u meer weten en of prijzen van ons ontvangen bel: 085 – 30 35 871. E-mailen mag ook.

Foto'sTerug