Gratis prijsopgave: 085 – 30 35 871 of vul het formulier in
Gezonken Speedboot hozen en lichten in Den Haag.

Gezonken Speedboot hozen en lichten in Den Haag.

Afgelopen maandag een gezonken boot ( speedboot merk Beekman ) met een lengte van 4 meter boven water getakeld.

Deze speedboot is gemaakt van polyester. De boot lag op zijn zijkant nog half in het water. De touw was te kort vastgebonden aan de kade. Dit gaf een probleem bij laag water. Het waterpeil bleek een stuk gezakt te zijn en heeft de boot omlaag getrokken met een te strak touw vastgebonden. Met als resultaat een gezonken boot in centrum Den Haag.

“Gezonken Boot Den Haag” heeft met takels deze boot weer boven water gebracht en leeg gepompt. In 2,5 uur tijd was de boot weer drijvend en leeg gehoosd. Het hozen zoals deze gezonken speedboot Den Haag deden wij met een  professionele waterpomp. De pomp is aangedreven met een Honda benzine motor. Dit is op locatie een voordeel omdat er vaak geen stroom aanwezig is.

De buitenboord motor bleek helaas ook onderwater te hebben gelegen. De benzine tank lag los in de boot en dreef al bijna van de boot. Dit hebben wij direct als eerste verwijderd om grotere milieuverontreiniging te voorkomen. Dit soort klussen is het van belang dat de boot voorzichtig wordt getakeld zonder schade en de vloeistof lekkage zeer gering blijft.

Foto'sTerug