Gratis prijsopgave: 085 – 30 35 871 of vul het formulier in
Gezonken sloep Herengracht Amsterdam lichten en transport.

Gezonken sloep Herengracht Amsterdam lichten en transport.

Amsterdam – Wij hozen een gezonken sloep in Amsterdam.

Hoos je boot of laat het door ons doen. Wij hebben voor een klant een sloep uit de Herengracht gelicht en gehoosd. Het lichten en hozen van deze polyester sloep uit de gracht van Amsterdam was voor ons in een handomdraai geregeld. Tevens na boot hoos en licht werkzaamheden te hebben voltooid is de boot door ons met onze trailer voor transport naar een adres gebracht buiten de stad.

Omdat wij met een kraan op de gracht een bootje kunnen lichten en hozen kunnen wij deze boot ook uit water tillen en op onze trailer plaatsen voor transport. Een gezonken boot dat je moet hozen en lichten heeft vaak achterstallig onderhoud zoals met deze sloep het geval was. Daarom voor transport naar een adres gebracht en ter reparatie aangeboden.

Licht en hoos je boot op tijd uit de gracht van Amsterdam van er wordt dagelijks gecontroleerd.

De gemeente controleert met Waternet elke boot op vignet en of deze is gezonken. Er wordt dagelijks gecontroleerd met speciale aangepaste grachtenboten. Deze boten zijn ontwikkeld speciaal voor lage bruggen in Amsterdam en kunnen vaak goed maneuvreren. Bij een gezonken boot gevonden door Waternet zal een waarschuwing afgegeven worden met vaak 4 weken.

Foto'sTerug