Gratis prijsopgave: 085 – 30 35 871 of vul het formulier in
Gezonken sloep amsterdam lichten en hozen

Gezonken sloep amsterdam lichten en hozen

Hoos je boot in de winterperiode om zinken te voorkomen. Een gezonken sloep in Amsterdam is hier het resultaat van niet goed naar een boot omkijken.

Hoos je boot op tijd want anders moeten wij hem lichten zoals deze klant in Amsterdam. Wij hebben namelijk een gezonken sloep boven water gehaald na paar weken zware regenbuien. Het afdekzeil was eraf gewaaid en winter vakantie deed het bootje niet veel goeds. Onze kraan kon er helaas niet bijkomen.

Het hozen van een sloep motorboot is een dagelijkse begrip voor elke bootbezitter wat elke winter weer terug komt. Een gezonken sloep zoals deze is het resultaat van lange winter vakantie en slecht afdekzeil. Een afdekzeil moet goed afsluiten. De romp moet in zijn geheel worden afgesloten van inkomend regen water. Regen water kan na verloop van tijd funest zijn en een sloep compleet laten zinken. Zoals hier het geval is geweest.

 Constructie op locatie bouwen om deze gezonken sloep weer boven water te halen en leeg te kunnen pompen.

Omdat deze sloep in een sloot lag voor een appartement zonder straat of ingang pad konden wij er met onze vrachtauto niet goed bijkomen. Onze kraan met een bereik van 6 meter kon helaas niet boven de boot komen om deze uit het water te kunnen tillen. Daarom hebben wij een lichte contructie opgebouwd om hem te kunnen lichten met takels en spanbanden. Het pompen was daarna een fluitje van een cent.

Ook in de omgeving van Amsterdam komen wij vaak zoals Alkmaar, Oudekerk aan de Amstel, Haarlem, abcoude, enz.

Omdat wij zeer flexibel zijn en een brede werkomgeving hebben kunnen wij snel schakelen. Met onze vrachtauto en kraan zijn wij vaak snel binnen 24 uur op locatie om u te helpen. Of het nu op de gracht is midden in het centrum van Amsterdam of ergens in Haarlem of Alkmaar? Voor ons is het allemaal voor de zelfde prijs. Wij hanteren geen voorrijkosten of manuren. Ons tarief is overal het zelfde.

Heeft u een gezonken boot, speedboot, zeilboot, kruiser of motorboot? Wilt u hem snel laten lichten en hozen? Of misschien wel weg doen? Verkopen? Wij zijn hierin een goede partij om u te helpen. Wij bieden verschillende diensten en zorgen ervoor dat uw boot weer snel drijvend wordt. Bel of mail ons: of 06 – 38 31 80 14.

 

 

 

Foto's

gezonken sloep amsterdam
gezonken sloep amsterdam
gezonken sloep amsterdam
gezonken sloep amsterdam
hoos je boot op tijd anders moeten wij hem lichten en hozen!
hoos je boot op tijd anders moeten wij hem lichten en hozen!


Terug