Gratis prijsopgave: 085 – 30 35 871 of vul het formulier in
Gezonken boot Amsterdam Amstelkade

Gezonken boot Amsterdam Amstelkade

Na een paar flinke regenbuien en even niet naar omgekeken te hebben is het voor deze familie veel pech met een gezonken boot in de gracht van Amsterdam. Het was eigenlijk al een jaarlijkse klus boot en er was al een aantal reparaties gedaan aan het staal. En daarom mogelijk ook gezonken met toedoen van slechte weersomstandigeheden.

Gezonken stalen grachtenboot in Amsterdam aan de Amstelkade. Lichten, hozen en naar een locatie vervoeren was de opdracht.

Binnen 1 dag na melding aanvraag direct op locatie aan de slag gegaan. Eerst de boot boven water getakeld. Locatie was slecht bereikbaar met onze kraan. Vandaar op locatie met een hand takel en wat vindingrijke spullen gebruikt om het grachten bootje weer te laten drijven. Nadien de boot naar een hellingbaan gevaren om hem met de kraan van de vrachtauto uit het water te takelen.

Prijs verrekend met inkoop van deze boot.

Wij hebben deze klant de optie voorgelegd om het bootje aan ons over te dragen voor een reeele inkoopprijs. Zo had de klant een lager bedrag op de rekening en direct van het klusbootje af met de nodige stress.. Wij hebben de boot op de vrachtauto gelijk meegenomen en de klant een vrijwaring af gegeven. Zo is iedereen blij en opgelucht na een stressvolle operatie.

Foto's

gezonken grachten boot staal amsterdam
Lichten hozen transporteren en afvoeren in Amsterdam
gezonken grachten boot staal amsterdam
gezonken grachten boot staal amsterdam


Terug